Hei.. jeg skal til legen om noen dager og skal be om noe for å sove bedre om natta. da vil hun sikkert ta en blod prøve eller ? kommer hu til å sjekke narkotika i blodet mitt da? hun har ingen spesiell grunn til å sjekke dette men lurer bare på om det blir automatisk sjekka og siden jeg er under 18 kommer hun sikkert til å si fra til foreldra mine.. hvor lenge holder hasj og kokain seg i blodet hvis man bruker det jevnlig med noen få dagers mellomrom bare? har hørt at det går ut ganske fort da. og er kokain egentlig så avhengighets dannende som alle skremmer med? helt ærlig
Jente, 17 fra Akershus

Leger har opplysningsplikt om de skal sjekke for rusbruk. De ser ikke spor av dette om det ikke testes spesielt for det. Hasj spores i blodet i bare noen timer, i urinen i uker. Kokain spores i noen få timer i blod og ca 1-2 dager i urinen. Opplysningen om kokainbruk kan være nyttig for legen om du skal få utbytte av behandling for søvnvansker. Kokain er regnet som det mest avhengighetsdannende rusmiddel. Du kan lese mer HER.

Legg igjen en kommentar