Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Mor som har alkoholproblem

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Moren min er 33 år,jeg er redd hun har et alkoholproblem. Hun har nylig flyttet fra mannen sin (stefaren min), de har kranglet og drukket stort sett gjennom hele ekteskapet. De har vært gift i 12 år.Mamma er kjempe snill mot oss barna (4 stk)så vi trodde at alt roet seg ned nå som hun hadde flyttet til en ny plass.men hver helg reiser hun hun kom til ut og kommer hjem full. Noen ganger ringer hun meg eller søsteren min for å spørre hvordan hun skal komme seg hjem, forteller at hun har kranglet osv. Hun slost en del på fest. Noen ganger har hun til og med sagt at hun vil ta livet av seg.Det gjør det veldig vanskelig for oss andre i familien. jeg og resten av familien min orker ikke ha det slik lengre, hva skal vi gjøre? Og hva hadde evetuellt skjedd om vi kontaktet dere?og hun hadde sagt ja til å prøve? Hadde hun blitt innlagt da?

Dere skal ha ros for at dere har holdt ut så lenge. Ja dere kan ta kontakt med oss ,anonymt, for å få veiledning og samtale. Det kan moren deres også. Er hun villig til å ta i mot hjelp , kan hun få hjelp av sin fastlege til å finne den behandling som vil være best for henne . Dere vil også bli hørt i saken. Dere bør fortelle deres mor hva hennes bruk av alkohol , og oppførsel gjør med dere. Ta utgangspunkt i egne følelser når dere snakker med henne. Forsøk å snakk med andre voksne om problemet, f.eks.slektninger,helsesøster eller en lærer på skolen dere har tillit til.. Det hjelper ingen å skjule problemet. Kontakt oss gjerne for videre veiledning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.