Jeg lurer på hvor mange ungdom som ruser seg i kristiansand ? Hvorfor de gjør det og hvilken skadevirkning dette har? er det noe som gjøres i Kristiansand for å forebgygge dette ?

Hei Det er umulig å si eksakt hvor mange ungdommer som ruser seg i Kristiansand. Kristiansand skiller seg nok ikke vesentlig ut fra andre større byer i Norge. Når det gjelder hvorfor ungdom ruser seg, så er der nesten like mange årsaker som personer som ruser seg. Men også her ser en trender og faktorer som er avgjørende for valg. Det kan være alt fra faktorer i oppveksten til det faktum at stoff er blitt mer tilgjengelig, rett og slett. Skadevirkningene har med stoffenes virkningsmåter i kroppen å gjøre, men like viktig er faktorer som oppvekst, arv og miljø. Kristiansand forebygger på samme måte som mange andre steder/byer. Skoleopplegg, kampanjer og ansatte som jobber spesefikt med forebygging. Dette ble et generelt svar, men vi legger ved link som svarer mer konkret og utdypende på de ulike spørsmålene dine. Hvor mange ungdommer som ruser seg i Kristandsand HER og HER. Skadevirkninger av ulike stoffer, se faktaarkene HER (Bla ned til det stoffet du vil lese om.) Forebygging i Kristiandsand HER Håper dette vil være til hjelp for deg. Vil du ha flere tips, ikke nøl med å ringe oss. Hilsen RUStelefonen 08588 Ring eller send SMS til 08588

Legg igjen en kommentar