Kristiandsand

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg lurer på hvor mange ungdom som ruser seg i kristiansand ? Hvorfor de gjør det og hvilken skadevirkning dette har? er det noe som gjøres i Kristiansand for å forebgygge dette ?

Hei Det er umulig å si eksakt hvor mange ungdommer som ruser seg i Kristiansand. Kristiansand skiller seg nok ikke vesentlig ut fra andre større byer i Norge. Når det gjelder hvorfor ungdom ruser seg, så er der nesten like mange årsaker som personer som ruser seg. Men også her ser en trender og faktorer som er avgjørende for valg. Det kan være alt fra faktorer i oppveksten til det faktum at stoff er blitt mer tilgjengelig, rett og slett. Skadevirkningene har med stoffenes virkningsmåter i kroppen å gjøre, men like viktig er faktorer som oppvekst, arv og miljø. Kristiansand forebygger på samme måte som mange andre steder/byer. Skoleopplegg, kampanjer og ansatte som jobber spesefikt med forebygging. Dette ble et generelt svar, men vi legger ved link som svarer mer konkret og utdypende på de ulike spørsmålene dine. Hvor mange ungdommer som ruser seg i Kristandsand HER og HER. Skadevirkninger av ulike stoffer, se faktaarkene HER (Bla ned til det stoffet du vil lese om.) Forebygging i Kristiandsand HER Håper dette vil være til hjelp for deg. Vil du ha flere tips, ikke nøl med å ringe oss. Hilsen RUStelefonen 08588 Ring eller send SMS til 08588

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.