Jeg har en urinprøve jeg må bestå!

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. jeg har en tisse prøve som jeg må bestå. og den 28 okt hadde jeg 1 pipe, den 30 okt hadde jeg 5 piper også på 1 nov hadde jeg 2 piper, vil jeg da ha en negativ prøve ? og er det none metoder jeg kan bruke får og garantere en negetiv prøve ? som eks drikke store mengder vann / juice eller kan jeg drikke mye øl ?. og har hørt om 1 metode til. hvis jeg tar amfetamin, vil prosesen gå fortere da??  Mann ,18 . Aust-Agder

Du skriver ikke hva det er du røyker, men vi antar at det er cannabis. Du skriver heller ikke noe om når du skal avlegge denne urinprøven,for det har jo en viss betydning for resultatet. Når rusen er over, finnes fortsatt noe THC (det viktigste virkestoffet i cannabis) i kroppen. THC er fettløselig og lagres i organismen ved at det bindes til fettvevet. Selv om alt THC er ute av kroppen etter en ukes tid, vil nedbrytningsprodukter – metabolitter – kunne holde seg i organismen i lang tid, opp til en måned etter siste tilførsel. Regelmessige brukere kan derfor ha et konstant reservoar av cannabisstoffer i kroppen, selv om disse ikke er aktive. Dette vil spores i en urinprøve, så du vil mest sannsynlig få en positiv test. Når det gjelder manipulering av urinprøver som du skriver, er det slik at dersom prøven blir sendt inn til et godkjent laboratorium, vil de også sjekke ph-verdien i urinen.Normal ph-verdi ligger mellom 4,4-8. Lav ph-verdi kan skyldes sykdom ol, men kan også skyldes stort inntak av sure stoffer som juice. For høy ph-verdi kan skyldes sykdom, men kan også bety at urinen er tilsatt f.eks.såpe.Om prosessen vil gå fortere om du tar Amfetamin er det i såfall helt marginalt

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.