Jeg er ei overvektig jente som lurer på noe som heter El tigre. Lurte på om dere kunne fortelle meg litt om virkningen, bivirkninger osv.  Kvinne , 23 . Hedemark .

Preparatet "El Tigre" ble analysert på hormonlaboratoriet i 2005. Analysen viste at preparatet inneholdt efedrin og koffein. Efedrin står oppført på den norske dopinglisten. Efedrin er et sentralstimulerende middel, og har en svakere men mer langvarig effekt enn adrenalin. Preparatet "El Tigre" selges ulovlig i Sverige, og det er forbudt å innføre det til Norge i.h.t. straffelovens §162b.(Dopinglisten har tilsvarende systematikk som narkotikalisten når det gjelder straffeloven) Med tanke på virkning og bivirknig kan vi tipse deg om dopingtelefonen der kan du både ringe og gå inn på sidene deres for å få mer informasjon om El Tigre.

Legg igjen en kommentar