Har Blåkors hjelp for barn/ektefelle av alkoholikere?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, vi er en familie hvor min mann er en "selvnektende" alkoholmisbruker. Har Blåkors noen tilbud til meg (konen) og våres barn? Har dere noen råd i en slik situasjon? Takk for hjelpen og ha en fortsatt fin dag. Kvinne, 34 . Oslo .

Blåkors har fokus på barn som er berørt av at en i familien drikker. Dere kan lese mer om det her. Veiledningssenteret for pårørende kan dere også kontakte, telefon 22993490. AL-Anon/Alateen er en organisasjon for dem som er berørt av en annen persons drikking, og driver samtalegrupper rundt om i landet. Dere kan kontakte dem via mail, eller dere kan ringe 51629451. Håper dette var til litt hjelp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.