Jeg leste ett spørsmål om muskat kan røykes og om det er farligere enne alkohol. Når jeg leste dette stod det at muskat var veldig farlig, men når jeg leste videre var alkohol beskrevet som like farlig. Da slo det meg at muskat kanskje ikke er farlig i det hele tatt, siden jeg vet at å drikke alkohol ikke er noe problem. Dere burde ikke bare beskrive de ekstreme tilfellene ved av bruk av rusmidler. Slik som i dette tilfellet tenker jeg bare at hvis alkohol er så ille og muskat er det samme så er det jo egentlig helt greit begge deler.  Mann , 20 år. Oslo .

Alle rusmidler har sine omkostninger, derfor er det vanskelig å si hva som er farligst. Det du har lest er kanskje det som kan skje "i værste fall" ? Her kan du lese fakta om Muskat, og her finner du fakta om alkohol og narkotika.

Legg igjen en kommentar