Hei, min samboer har i dag erkjent at nå må hun til behandling avrusning/avgiftning, og det må skje fort sier hun. Vil det si at nå er det legen som må henvise videre til avrusning behandling. Og hvor lang tid vil dette ta før hun kommer til behandling??? Er det noen snarvei til denne behandlingen? 
Mann, 46 fra Hordaland

Godt at hun erkjenner. Lege må nå kontaktes for henvisning. Det finnes ikke noe snarvei, men får hun henvisning så får hun også pasientrettigheter. Med disse rettighetene kan dere sammen med lege kontakte www.frittsykehusvalg.no. Her kan hun velge å søke behandling i hele Norge. Der er geografiske variasjon på ventid. Det er også mulig å be om opplegg for henne i ventetiden. Dere kan også få mer informasjon på telefonen til Fritt Sykehusvalg. Nummeret er 800 41 004, og de har åpent 8-15 på hverdager.

Legg igjen en kommentar