amfetamin litenJeg har prøvd amfetamin noen ganger og de første gangene tok jeg bare en stripe, da ble jeg ikke noe dårlig dagen etterpå omtrent, bare akkurat sånn som man blir når man er fyllesyk. På fredag tok jeg 3-4 striper og jeg var så utrolig dårlig dagen etterpå. Utrolig høy puls, hendene var helt blå og tynne, (Var utrolig tynn ellers også), skalv noe helt sinnsykt, var kjempe støl i armene og jeg hadde ikke trent dagen før eller noe. I dag, 3 dager etter, har jeg fortsatt vondt i armene og jeg lurer på om det er noe spesielt farlig eller om det bare er midlertidige bivirkninger? Jeg var sinnsykt redd på lørdag, har aldri følt meg så dårlig og svak noen gang. Var det fordi jeg tok for mye? Eller er det bare slik kroppen reagerer uansett omtrent? Jeg trodde det var slik at kroppen vendte seg til det på en måte? Jeg har hørt at amfetamin spiser opp kroppen innvendig, er det tilfelle? Jeg lurer også på hvor mye man må dra inn nesa eller hvor lang tid det tar før neseveggen brytes ned når man tar amfetamin? På forhånd takk=)
Jente 19 år , fra Oslo

Reaksjonene dine er normale. Det er nok bare midlertidige bivirkninger, og de vil gå over. Angsten kan hos noen vedvarer lenger. Om du tok for mye er det helt umulig å si noe om. Styrke på stoffet, dagsformen din og hvor lenge du har holdt på å ruse deg på amfetamin er avgjørende. Om amfetamin «spiser kroppen» innvendig, kan vel diskuteres. Men det er skadelig for kroppens organer. Også når det gjelder dette, er det veldig store individuelle forskjeller. Sniffer du amfetamin ofte, er det f.eks. fare for skade på nesens slimmhinner. Mange som bruker mye amfetamin får store skader på tennene. Legger ved faktaark om amfetamin HER.

Legg igjen en kommentar