Sliter med angst paranoia tanker.Prøvde og sove litt i stad ,men da banka det på viduet mitt for og få zopiklon og apodorm.Føler meg utrygg i min daglige tilværelse ,men vet jo at opiater benzo gjør deg gal til slutt.Skal prøve og få en plass i dag på avgitningsposten sørlandet sykehus har rivd ned alt i det siste skuffet mennesker som betyr mest for meg i livet.MVH Tore  Mann , 38. Vest-Agder.

Det er bra at du tar tak i problemene dine, det er ikke godt, hverken for deg selv eller de som betyr mest for deg, å ha det slik. Kanskje kan du snakke med legen din om hvordan du har det nå, og få han til å hjelpe deg videre i hjelpeapparatet? Avgiftning er bra, men det kan jo være at du kunne ha nytte av en terapeutisk behandling også? Du er velkommen til å ringe oss på 08588, hvis du trenger noen å snakke med om dette.

Legg igjen en kommentar