Jeg har i senere tid vært plaget med uro, rastløshet, muskelsmerter, svimmel, kvalme, søvnproblemer. Legen mener det er angst. Har brukt en del harde narkotiske stoffer før (amfetamin og kokain, totalt ca 10 ganger i en periode på nesten tre år), siste gang for ca ett år siden. Røykte også litt hasj for ca 4 månder siden. Problemene mine begynte med muskelsmerter i skulder, ca en uke etter jeg tok 3 ritalin piller (10 mg) i løpet av en kveld.Drakk også alkohol. Muskelsmertere begynte å flytte seg rundt i kroppen, begynte å bli svimmel og kvalm. Deretter forværret det seg meget. Det er nå nesten to måneder ca. symptomene begynte. Beklager den lange innledningen, men det jeg lurer på er om jeg kan ha skadet nervesystemet eller hjernen permanent? Mann 29 år , fra Hordaland

Du sier det har forverret seg , Dette i seg selv er grunn til å oppsøke lege på nytt. Om det har noe med rusbruken din å gjøre , krever en lengre utredning for å få vite. Kontakt legen din på ny. Ring oss gjerne

Legg igjen en kommentar