Hei, har vokst opp med 2 foreldre som har hatt alkoholproblemer mer eller mindre så lenge jeg kan huske, min mor døde for ett år siden som følge av overnevnte problemer og min far er ivaretatt av rusomsorgen i kommunen jeg bor i på grunn av alkoholproblemer. jeg har altid blitt tiltalt/omtalt som ett løvetannbarn og har i kombinasjon av pliktskyldighet/og sterk overlevelses vilje levd som ett. i den senere tid har jeg dog alle forhåndsvarsler funnet at jeg befinner meg langt over faresonen jeg tidligere bedyret å ha kontroll over. Når det er sagt så må det og legges til at jeg fortsatt er i full jobb (2 jobber hvor av en er 3skift) men med en gang helgen nærmer seg og noen spør så klarer jeg ikke å si nei. og når de flestes refleks om å ta kvelden på grunn av for mye alkohol, står jeg som oftest igjen med fråde i munnviken skrikende etter mer. hva kan jeg gjøre og ikke minst hvor kan jeg søke hjelp, jeg vet at hovedarbeidsgiveren min er medlem i akanavtalen, men kunne absolutt tenkt meg mer info før jeg bretter ut hele livet mitt for noen jeg sikker kjenner. Mann , 29 . Rogaland .

Det virker som om du har god innsikt i eget liv, og erkjennelse av at du er i faresonen er et steg i retning av å få kontroll med problemet. For å få mer informasjon om hva Akan er, kan du gå inn på deres hjemmesider: www.akan.no. Du kan kontakte legen din og be om en henvisning til .f.eks.ruspoliklikk. For å se hva som finnes av behandlingstilbud der du bor, kan du gå inn på www.frittsykehusvalg. no. Du er også velkommen til å ringe oss for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar