Er mitt problem for lite, til å søke proffessionell hjelp?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har rusa meg en del i det siste året. mest hasj og piller og en del alkohol. Nå klarer jeg ikke gå en dag uten..Hadde rusproblemer en periode i ungdommen også. men kom meg igjennom det med hjelp av min daværende samboer, som delte problemet. Men denne gangen trenger jeg hjelp. har i tilegg en del psykiske problemer. Depresjon,angst og i forbindelse med rusen…paranoide tanker og hallusinasjoner. Er mitt problem for lite, til å søke proffessionell hjelp? og hvem kan gi meg hjelpen. et fire ukers opplegg…blir bare en utsettelse av problemet. trenger noe skikkelig… 
Kvinne, 27 fra Hordaland

Høres ut som du er motivert for hjelp. Ditt problem er ikke for lite. Veldig bra at du tar initativ selv. Du bør kontakte lege, sammen med ham kan dere finne tiltak som passer deg og din livssituasjon best. Frittsykehusvalg.no er en nettside du kan gå inn å se ulike tiltak og hjelpeinstanser som kan passe deg. Du kan også ringe Fritt Sykehusvalg for veiledning. De har nummer 800 41 004 og er åpne fra 8-15 på hverdager. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. om du trenger mer veiledning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.