Drikker for mye

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg er en gutt på 23 år som har alkohol problem… jeg drikker ikke så oftemen når jeg først drikker så blir jeg altid fullet uansett.jeg greier ikke og skjønne mine egene begrensninger.. har du noe råd eller tips… jeg tror jeg mister min kjæreste om er veldig tålmodig vis ikke jeg finner en løsnig på dette.. jeg har ikke lyst til og slutte helt og drikke… men jeg ser jeg har ett problem.. drikker kansje 2 ganger i månden maks! finnes det noen som ikke har stoppe sperre med akohol P= . Mann 23 år fra Aust-Agder

Det du nevner her er veldig vanlig. Det er slik at til mer du drikker og jo mer påvirket du blir jo lettere flytter du grenser . Og det gjelder også mengde alkohol du tar til deg. Synes du har kommet langt ved at du selv erkjenner og ønsker å gjøre noe med problemet. Gjør avtale med kjæresten din eller andre som du fester sammen med.Be de si i fra . Er du åpen på dette og flere vet ,er det letter å styre konsumet. Du bør også vurdere hvilken alkohol du får i deg . Sprit gjør ofte at du lettere mister kontroll og oversikt over hvor mye du har fått i deg. Drikk gjerne alkoholfritt innimellom.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.