jeg er en gutt på 23 år som har alkohol problem… jeg drikker ikke så oftemen når jeg først drikker så blir jeg altid fullet uansett.jeg greier ikke og skjønne mine egene begrensninger.. har du noe råd eller tips… jeg tror jeg mister min kjæreste om er veldig tålmodig vis ikke jeg finner en løsnig på dette.. jeg har ikke lyst til og slutte helt og drikke… men jeg ser jeg har ett problem.. drikker kansje 2 ganger i månden maks! finnes det noen som ikke har stoppe sperre med akohol P= . Mann 23 år fra Aust-Agder

Det du nevner her er veldig vanlig. Det er slik at til mer du drikker og jo mer påvirket du blir jo lettere flytter du grenser . Og det gjelder også mengde alkohol du tar til deg. Synes du har kommet langt ved at du selv erkjenner og ønsker å gjøre noe med problemet. Gjør avtale med kjæresten din eller andre som du fester sammen med.Be de si i fra . Er du åpen på dette og flere vet ,er det letter å styre konsumet. Du bør også vurdere hvilken alkohol du får i deg . Sprit gjør ofte at du lettere mister kontroll og oversikt over hvor mye du har fått i deg. Drikk gjerne alkoholfritt innimellom.

Legg igjen en kommentar