Jeg velger å skrive til dere fordi jeg ser dere har saklige tilbakemeldinger. Dette er kanskje en solskinnshistorie som jeg ikke helt klarer å ta del i: I vårt 12 års lange samboerskap har det vært avgjort lengre mellom hver gang vi har vært i felles situasjoner hvor min mann drikker så mye at han får blackout. Grunnen kan være at jeg 2 ganger har overtalt ham til å gå til faglig samtale om sitt alkoholbruk. Allikevel sitter redselen i meg omtrent hver gang vi skal ut på felles arrangementer . Han sier at jeg gjør det vondt verre ved å minne ham på ikke å drikke for mye og jeg må forstå at han ikke lenger har noe problem. Allikevel hender( men sjeldent9 det at han blir ute på byen og følger gamle drikkevaner. Er problemet at gamle situasjoner sitter sterkt i min bevissthet eller skal jeg fortsette å følge lit med? Kvinne.

Det er normalt at slike hendelser setter spor. Han har gjort en innsats ved å oppsøke hjelp , og du beskriver en bedring.Ha fokus på denne bedringen, og gi ham tilbakemeldinger på det du mener er bra/endringer til det positive. Fortell ham også hvorfor du følger med. Han kan ikke ta fra deg opplevelsene som har ført til at du er usikker på ham og følger med. Ring oss gjerne om du ønsker å snakke med noen

Legg igjen en kommentar