Angst og paranoia.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Sliter med angst paranoia tanker.Prøvde og sove litt i stad ,men da banka det på viduet mitt for og få zopiklon og apodorm.Føler meg utrygg i min daglige tilværelse ,men vet jo at opiater benzo gjør deg gal til slutt.Skal prøve og få en plass i dag på avgitningsposten sørlandet sykehus har rivd ned alt i det siste skuffet mennesker som betyr mest for meg i livet. Mann , 38 . Vest-Agder

Det er bra at du tar tak i problemene dine, det er ikke godt,hverken for deg selv eller de som betyr mest for deg, å ha det slik. Kanskje kan du snakke med legen din om hvordan du har det nå, og få han til å hjelpe deg videre i hjelpeapparatet? Avgiftning er bra, men det kan jo være at du kunne ha nytte av en terapeutisk behandling også? Du er velkommen til å ringe oss på 08588, hvis du trenger noen å snakke med om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.