Amfetamin bivirkning

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg tok amfetamin tidligere i dag. Det begynte helt som vanlig, men så merket en ubehagelig følelse i brystet som bare ble verre. Hadde svake smerter rundt hjerte,pustevasker,svimmelhet og prikking i armene som til slutt gikk over hele kjeven. spesielt da rundt munn og på leppene. Hva er det som har skjedd??? hilsen redd. Kvinne 24 år fra Oslo.

Det du opplever er ikke unormalt. Mange opplever å få angst etter inntak av amfetamin. Det du beskriver her tyder mye på at det er det du nå har opplevd. Anbefaler deg å drikke mye, få i deg mat og forsøk å få søvn. Om du fortsetter å være urolig kan det være godt å snakke med noen. Avtar ikke symptomene så kontakt lege. Ring oss gjerne.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.