Alkoholiker når?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har et spørsmål. Når regnes du som alkoholiker? Er det når du gir etter, etter fristelsen for alkoholens virkning når du har det vondt? Eller når du drikker ganske mye, ikke hver dag ,men at du er ganske mye full, liksom over middels ofte full? Eller er det bare når du drikker deg full hver eneste dag nesten hver dag i året, og ikke kan la en flaske stå udrukket ved siden av deg? Kvinne 15 år, fra Rogaland.

I utgangspunktet er alle de beskrivelsene du kommer med rett i forhold til avhengighet/alkoholisme. Det betyr ikke at alle som er i disse situasjonene har et avhegighetsforhold til alkohol eller et alkoholproblem , men de kan altså ha det. Som du da sikkert forstår er det veldig individuellt når og hvem som blir avhengig av de situasjonene du nevner.Bruk av alkohol over tid øker risikoen for utvikling av avhengighet; alkoholisme. Avhengighet er beskrevet ganske omfatennde HER og HER om du ønsker mer informasjon. Ring oss gjerne for samtale om dette  på tlf.08588

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.