Har insett at jeg har problemer med alkohol. Begynnte å røyke hasj for ca et år siden. Er blit veldig bekymret for fremtiden min, for å være ærlig ser jeg ikke den lengre. Har lyst å slutte med alt, slutte å drømme om rus hver natt. Har veldig lav 'selbeherkelse'. Tenker på å ruse meg hver eneste dag og drømmer ofter om overdoser (Selv om jeg ikke har prøvd noe sterkere enda) Så jeg lurte på om det er en plass jeg kan søke hjelp, i såfall hvor? Trenger kanskje noen med taushetsplikt å snakke med? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Gutt 16 år, fra Oslo. Du har kommet langt når du selv innser problemet ditt. Du har kommet lenger når du skriver til oss. Å søke hjelp vil være enda et skritt i riktig retning. Når du er 16 år kan du oppsøke helsestasjon for ungdom, og få en samtale der. Fastlegen er en annen du kan snakke med. Begge har taushetsplikt. De vil hjelpe deg videre om det er nødvendig. Et annet sted du kan henvende deg, er utekontakten /ungdomskontaktendersom det finnes i din kommune.De har også taushetplikt. Ring oss gjerne for en samtale.

Legg igjen en kommentar