Skadevirkninger av å röyke humle

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! jeg lurte på effekt og skadevirkninger av å röyke humle… Jeg har prövd å finne no, men finner ikke no seriöse sider annet enn forumer osv, men veit jo at det er i slekt med marijuana.. er det veldig farlig å röyke det?
Mann, 18 fra Oslo

Humle er i slekt med cannabis, fordi de begge tilhører hampfamilien. Noen rus effekt er ikke å regne med. Og de rapportene /forumene på nettet som beskriver dette, avskriver det som et rusmiddel. Røyker du dette, vil du oppleve ubehag som sår hals, kvalme og svimmelhet. Humle brukes som smakstilsetting og koserveringsmiddel i øl. Det brukes også av noen homeopater for søvnvansker, men effekten er lite dokumentert.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.