Jeg er en voksen dame som er samboer med en mann som ruser seg på amfetamin i helgene,ser jo de helt vanlige symtomene.Han sier han har sluttet med det men jeg ser han er høy i helgene når han er i lag med sine gamle venner,hvordan kan jeg hjelpe han til å tilstå for meg han nekter selv om jeg sier jeg vet at han bruker det og ser symtomene
38år ,fra Oslo

Det er vanskelig å tvinge noen til innrømmelse. Vær åpen på hva dine
mistanker, og det du ser hos ham, gjør med deg. Fokuser på egen
situasjon og følelser når du snakker med ham. Dere er to i et forhold, og begge må gi og ta. Grenser og avtaler kan være virkemiddel som må til . Foreslå  aktiviteter sammen med ham i helgene som utelukker  eller reduserer
muligheten for rus. Trenger du noen å snakke med kan du ringe oss på 08588 . Også Veiledningssenteret for pårørende til rusmisbrukere kan bistå med mer veiledning på tlf 22993490

Legg igjen en kommentar