Positiv test på THC etter 4 måneder?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg sitter inne og soner en dom nå. jeg har brukt rus i 10 år, for det meste hasj, men også andre ting som kokain, piller osv. Jeg har vært ren siden april og tar regelmessige urinprøver i fengselet, men her om dagen kom første betjenten og sa at jeg hadde testet positivt
på THC 4 august?!?!?! Jeg har ikke røyket noe siden april. Hvordan er dette mulig? Jeg vet at THC lagres i fettet. Er det mulig at det fortsatt ligger i kroppen min og kan utløse urinprøver så lang tid etter? Jeg var hjemme på perm 1 – 4 august, og det er ikke så lett å argumentere mot ett test svar som står svart på hvitt. Nå har det også gått 26 dager siden den testen så jeg føler at det ikke er mye jeg har å stille opp med. Jeg lurer mest på hvordan dette er mulig. Håper på
svar. Hilsen fortvilet fange som har mistet alle sine perm dager pga dette…
 Mann, 24 fra Oslo.

Dersom dine prøver har vært rene siden april, er det usannsynlig at du
plutselig tester positivt uten å ha fått i deg thc (virkestoffet i hasj) på en eller annen måte.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.