Hvordan fungerer Neurontin, gir det rus? Kvinne 17 år, fra Sør-Trøndelag.

Neurontin har to anvendelsesområder Epilepsi Neurontin brukes til å behandle ulike former for epilepsi (anfall som i begynnelsen begrenser seg til å omfatte visse deler av hjernen, uavhengig av om anfallet sprer seg til andre deler av hjernen eller ikke). Legen din vil forskrive Neurontin til deg for å bedre behandling av epilepsien din når din nåværende behandling ikke fullt ut kontrollerer tilstanden din. Du bør ta Neurontin i tillegg til din nåværende behandling med mindre du har blitt fortalt noe annet. Neurontin kan også brukes alene i behandling av voksne og barn over 12 år. Smerter Neurontin brukes for å behandle smerte av lengre varighet forårsaket av nerveskade. Følelsen av smerte kan beskrives som varm, brennende, bankende, skytende, stikkende, skarp, krampelignende, verkende, kriblende, nummenhet, nålestikk osv. Gir det rus? Neurontin kan føre til svimmelhet, søvnighet og tretthet. Du bør ikke kjøre bil, bruke maskiner eller utføre andre risikofylte aktiviteter inntil du vet hvordan dette legemidlet påvirker evnen din til å utføre disse aktivitetene.

Legg igjen en kommentar