Jeg sliter med drikking..

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg sliter med drikking..jeg føler jeg ikkehører til noen steder..ikke hjemme engang..har kjempe nydelig type  men allikavell..prøvde jeg å ligge med andrne i natt..men ble skremt av meg selv heldig vis.nå erjeg redd for at det skal bli slutt..sliter psykisk med emosjonel deprivasjon. Har jeg gjor noe galt? Typen min sier jeg er sjuk..sier nei  meste parten  av tiden om jeg har noen forslag..føler jeg ikke strekker til og redd han ikke er gla i meg lengre derfor ..var jeg dum å full og prøvde å være utro…men nå er jeg brisen..mnh dumme meg
 Kvinne, 24. år,  Østfold.

Ut fra det du skriver kan det virke som du sliter med litt lav selvtillit, og det er vondt å ikke føle tilhørighet noen steder. Å døyve føleser med alkohol kan føles ok når man er i rus, men kan forsterke og forlenge den vanskelige situasjonen du er i.Kanskje du kan snakke med fastlegen din om disse problemene, og evt. få en henvisning til psykolog? Vi anbefaler deg også til å snakke med kjæresten din om dine følelser og mangel på tilhørighet.Det kan være at han vil få en ny forståelse av deg, og kan være til støtte i den videre prosessen dersom du f.eks.velger profesjonell hjelp. Du er også velkommen til å ringe oss, 08588. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.