Jeg er ei nyskjerrig jente på 15 år.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei . Jeg er en jente på 15 år som er veldig nyskjerrig, jeg vet det er et stort problem jeg har! denne sommeren tok litt av for meg, det blei mye drikking og en natt prøvede jeg amfetamin med noen venner. jeg lurte på hvor lenge det kan vises i blod eller urin prøver? jeg tok det onsdag 6 aug 08. jeg har en del prob i framilien fra før med en farmor som alcoholicer og mamma som har prøvd ut mye da hun var litt yngre ! pga dette burde jo jeg ikke ville prøve og være nyskjerrig når jeg vet hvor mye skade det gjør for meg selv og folk rundt meg . jeg er også en sosialt oppegående jente som driver med mye idrett , jeg har et snitt på skolen rundt 3,5 og ikke mye fravær så det er ingen som tror sånnt om meg. men noen ganger frister det veldig og bare flykte fra alt stikke av eller noe sånt ! dope meg helt ned sku av tlf og ikke komme tilbake på en stund . jeg vet ikke hva jeg skl gjøre eller hvem jeg skal snakke med .                        Kvinne, 15 år, Buskerud.

Du virker som ei jente med mye ressurser med god innsikt i egen situasjon. Det er  normalt å være nyskjerrig når man er 15 år, og ikke helt uvanlig å teste ut rusmidler.  Du tok Amfetamin 6. august og lurer på hvor lenge det kan spores i urin/blodprøver. Amfetamin  kan spors i 1-2 dager i blod og 2-4 dager i urin. Det kan virke som du sliter litt nå, og har lyst å flykte litt fra livet. Du vet at det ikke er noen god løsning å ruse seg, det sier du jo selv. Da er det bedre å finne noen du stoler på og snakke med. Kanskje er det helsesøster på skolen din du kan snakke med ? Eller Utekontakt/ungdomskontakt der du bor ? Og du er velkommen til å ringe oss på 08588.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.