Antabus effekt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg trenger svar på om jeg kan ta en tre fire halvlitere i kveld, selv om jeg tok følgende : 2 antabus forrige mandag, 1 forrige torsdag, 1 nå mandag morgen. I dag er det fredag. Jeg ønsker å kunne gå ut iblandt, men begynte kun for å avverge at jeg fortsatte sommerdrikkinga som ble nesten hver dag i tre mnd. Har ikke abstineser uten alkohol, bare kjeder meg. Utenom det, var jeg totalavholden i fjorten år med untak av fem ganger ut på den tiden. Har helgefestet (to til tre dgr. i uka) siden mars i fjor. Jeg vet at jeg kanskje har et problem, men jeg vil ut i kveld! Man får bare hodepine og vondt i magen av masse brus og kaffe, og ikke er det noe morro heller, da holder jeg meg heller hjemme. Det står motstridende info på ulike sider. Noen steder fjorten dager etter antabus, andre tre dager. Så lite jeg har tatt så mener jeg det burde være ute av kroppen nå. Kvinne 47 år fra Oslo.

Antabuseffekt kan vare i inntil 3 døgn etter at du slutter med dette. Dette er gjenommsnittlig og kan variere fra person til person og er nok også doseringsavhengig.Vi ser at noen leger sier som du at effekten kan vare i opptil 2 uker. Derfor kan ikke vi gjør annet enn å svare utifra Felleskatalogen som sier inntil 3 dager , men vil også opplyse om at det alltid finnes variasjoner. Lege er nok den riktige å konferere i ditt tilfelle.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.