Fikk no kokain her om dagen som smakte ganske syrlig, sitron aktig. svidde som bare det! , Gutten sa det var fordi det var helt reint, men kokain pleier jo å smake bittert..  Veit du om hva som kan ha vært blanda inn? Kvinne, 17.Akershus.

Kokain er et naturstoff som dannes mens kokabusken vokser. For å isolere det fra bladmaterialet bruker man løsemidler og ulike typer kjemikalier.Kokainet med en rekke andre stoffer fra kokabladene trekkes ut fra tørket og oppmalt materiale. Dette gir kokapasta, som er et ureint mellomprodukt.Dette vidererforedles ved at det løses opp, tilsettes lut eller annen base, og kokainbasen ekstraheres ved et egnet løsemiddel og tilsette saltsyre.. På alle stadier av fremstillingsprosessen fra kokablader til kokainklorid kan man rense produktet. Dette medfører imidlertid et visst vekttap, og det er ikke uvanlig at rensingen droppes slik at det ferdige produktet inneholder både forurensinger fra kokabladene , rester av løsemidler og kjemkalier som er benyttet i prosessen.Det du opplever som syrlig og sitronaktig, kan være iblandet askorbinsyre.

Legg igjen en kommentar