Syrlig kokain?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Fikk no kokain her om dagen som smakte ganske syrlig, sitron aktig. svidde som bare det! , Gutten sa det var fordi det var helt reint, men kokain pleier jo å smake bittert..  Veit du om hva som kan ha vært blanda inn? Kvinne, 17.Akershus.

Kokain er et naturstoff som dannes mens kokabusken vokser. For å isolere det fra bladmaterialet bruker man løsemidler og ulike typer kjemikalier.Kokainet med en rekke andre stoffer fra kokabladene trekkes ut fra tørket og oppmalt materiale. Dette gir kokapasta, som er et ureint mellomprodukt.Dette vidererforedles ved at det løses opp, tilsettes lut eller annen base, og kokainbasen ekstraheres ved et egnet løsemiddel og tilsette saltsyre.. På alle stadier av fremstillingsprosessen fra kokablader til kokainklorid kan man rense produktet. Dette medfører imidlertid et visst vekttap, og det er ikke uvanlig at rensingen droppes slik at det ferdige produktet inneholder både forurensinger fra kokabladene , rester av løsemidler og kjemkalier som er benyttet i prosessen.Det du opplever som syrlig og sitronaktig, kan være iblandet askorbinsyre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.