Hei.
Vil bare først si at jeg har absolutt ikke noe rusproblem…problemet er vel heller at jeg er livredd for og bli rusa. Jeg har slitt med noe panikkangst i en lengre tid. Så jeg må alltid ha med en Sobril i veska,hvis jeg skulle få et anfall. Problemet nå er at jeg har blitt redd for og drikke alkohol,i tilfelle jeg får anfall,og da ikke kan ta sobril. Er det veldig farlig og ta 1 sobril når du har drukket.Evt. hvor lite alkohol kan jeg ha i meg,før det ikke er mulig og ta sobril…og hva er bivirkningene? 
Kvinne, 25 år fra Oslo.

Det er nok ikke veldig farlig å ta en Sobril når du har drukket, men Sobril kan forsterke virkningen av alkohol. Det er derfor fare for  uventet/uønsket rusopplevelse. Når det gjelder evt. bivirkninger anbefaler vi deg å snakke med din lege.

Legg igjen en kommentar