Positiv urinprøve etter to trekk hasj?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg tok to trekk av en hasjrøyk og fikk ingen virkning, men hadde drukket en halviter konjakk før det. Jeg bruker aldri det til vanlig. Så er spørsmålet, vil det slå ut på urinprøven, for jeg skal sikkerhetsklareres i en jobb og jeg er veldig lei meg for jeg tok de trekkene? De to trekkene tok jeg lørdag og onsdag var jeg til kontroll.
Mann, 37 år fra Oslo.

Sannsyneligheten er liten for at det skal vises på urinprøven. Det kan derimot ikke utelukkes. Cannabis kan sporesi uker, men det er ved jevnlig bruk. Én gangs bruk kan spores i ca 1 uke, men i ditt tilfelle er det snakk om små mengder.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.