Hvor lenge sitter hasj i kroppen? har hørt fra klara-klok at vet en gangsbruk tar det rundt 1 uke før det er borte fra kroppen. andre steder sier opptil en måned. hva er egentlig tida før du kan vise negativt på en evt dopingprøve? (urinprøve)
Mann, 16 fra Oslo

Det er riktig som de sier på Klara-Klok at etter en gangs bruk vises hasjbruk i ca 1 uke (på urinprøve). Men hvis man har hatt et høyt daglig forbruk, kan hasj vises på en urinprøve opptil 10 uker. Så det riktige svaret – hvis man skal være på den sikre siden – er alt fra 1 til 10 uker. Vanligvis opererer man med tall på 4-8 uker hos folk som har brukt jevnlig.

Hvor lang tid det tar før man tester negativt er derfor høyst individuelt og avhenger av mengde, hyppighet og varighet på bruken. Hvis dette gjelder deg selv, og du vil ha et mer nøyaktig svar, er vi nesten nødt til å ha mer konkret informasjon om bruken din. Da kan du ringe oss på 08588 (alle dager 11-19).

Legg igjen en kommentar