Hei.
Jeg er en jente på 26 år, har vært avhengig av heroin og piller i 8-9 år. Jeg har prøvd å slutte flere ganger, og har prøvd flere typer rusbehandling. Nå skal jeg prøve igjen, men har bestemt meg for å lete til jeg finner den plassen som er rett for meg før jeg legger meg inn til avrusing. Derfor lurer jeg på en ting; Hvor ¨på internett kan jeg finne en fullstendig oversikt over alle kollektiv/rusbehandlingsinstitusjoner i Norge? Jeg vet at det finnes, for jeg har funnet det én gang, men finner ikke igjen sida. Håper dere svarer, da dette er viktig for meg å finne en plass hvor jeg vil trives, og hvor behandlingen passer for meg.
Kvinne, 26 fra Sør-Trøndelag

Det er helt korrekt som du sier. Det var tidligere en side som het rustiltak.no, men denne blir ikke lenger oppdatert. All den informasjonen du trenger ligger nå på www.frittsykehusvalg.no. Her kan du gå inn og søke på "rus og avhengighet." Du finner oversikt over avrusing, poliklinikker og korttids/langtids døgnplasser innenfor helseregionene. Du finner oversikt over ventetider og kvalitetsidikatorer på de ulike stedene. Det er også mulig for deg å ringe Fritt Sykehusvalg for generell informasjon og informasjon om dine rettigheter som pasient. Telefonen er åpen på hverdager mellom 0800 og 1500. Det er gratis å ringe fra fasttelefon, fra moblitelefon er det ulike takster avhengig av ditt abonnement. Nummeret til Fritt Sykehusvalg er 800 41 004.

Legg igjen en kommentar