Vi har en gutt på 27 som er "av og på" med misbruk av amfetamin/hasj! Han har nedturer på 1-2 uker da han er stoff fri, sover mye da! Hvor kan vi som foreldre få hjelp? Det begynner å haste!
Mor fra Haugesund, Rogaland.

Dersom din sønn er motivert til å gjøre noe med stoffproblemet sitt, kan han kontakte fastlegen sin eller sosialkontoret for henvisning til rusbehandling.Kanskje har han et omfattende hjelpebehov som økonomi,
bolig mm. i tillegg til rus ? Sosialkontoret er da rette instans. Dere som foreldre kan ringe Veiledningssenteret for pårørende til rusmisbrukere på telefon 22993490 for råd, veiledning og støtte. Du kan også gå inn på deres hjemmeside : www.veiledningssenteret.no. De har åpent mandag til fredag fra 09-15. Det finnes et pårørendesenter i Stavanger: www.parorendesenteret.no. I Haugesund skal det være et pårørendesenter :www.veiledningssenteret.net.

Legg igjen en kommentar