Min sønn ruser seg, hvor kan vi foreldre få hjelp?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi har en gutt på 27 som er "av og på" med misbruk av amfetamin/hasj! Han har nedturer på 1-2 uker da han er stoff fri, sover mye da! Hvor kan vi som foreldre få hjelp? Det begynner å haste!
Mor fra Haugesund, Rogaland.

Dersom din sønn er motivert til å gjøre noe med stoffproblemet sitt, kan han kontakte fastlegen sin eller sosialkontoret for henvisning til rusbehandling.Kanskje har han et omfattende hjelpebehov som økonomi,
bolig mm. i tillegg til rus ? Sosialkontoret er da rette instans. Dere som foreldre kan ringe Veiledningssenteret for pårørende til rusmisbrukere på telefon 22993490 for råd, veiledning og støtte. Du kan også gå inn på deres hjemmeside : www.veiledningssenteret.no. De har åpent mandag til fredag fra 09-15. Det finnes et pårørendesenter i Stavanger: www.parorendesenteret.no. I Haugesund skal det være et pårørendesenter :www.veiledningssenteret.net.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.