Halsbetennelse av hasjrøyking.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Kan man få halsbetennelse av å røyke hasj? De to siste gangene jeg har røykt nå har jeg fått halsbetennelse etterpå.. Jeg ble nylig frisk, og røykte hasj noen dager etterpå, morgenen etterpå våknet jeg med ondt i halsen og det viste seg at jeg hadde fått halsbetennelse på nytt..  Kvinne, 19. Hordaland

Det er ikke uvanlig å få vondt i halsen/halsbetennelse av å røyke hasj. Ved at man trekker ned store mengder varm røyk raskt ned i lungene og holder det der en tid, vil man få spesiell irritasjon i slimhinner. Motstandsevnen svekkes og betennelse i bihuler, nese,svelg, luftrør og lunger er vanlig, med kronisk bronkitt og etterhvert emfysem som resultat. Forskning viser også at faren for f.eks. lungekreft er litt større for hasj enn tobakk.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.