Pillemisbruk.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei.. Jeg har tidligere skrevet til dere ang. min bekymring for pillemisbruk hos min kjæreste. I går hadde vi en ny episode. Vi var ute på byen (på dagtid) hvor jeg merket "at han var annerledes". Han får et spesielt "drag" over ansiktet hvor det virker som om ansiktet blir dratt nedover, han hadde svetteperler over nesen, sløve øyne – øyelokkene dekker halve øynene, sier mye "dumt". Et forsøk på å livne opp stemningen? og prøve å skjule formen? Men det får motsatt virkning. Pupillene var bittesmå. Spurte han om han hadde det bra for det virket ikke slik. Fikk motspørsmål om hvorfor jeg spurte. Forklarte det i korthet i og med at vi var på en offentlig plass. Han ville gjerne
vite hva jeg så, men vi fikk ikke pratet mer om det. Når vi skulle dra
hjem ba jeg om bilnøklene og sa at han ikke fikk kjøre. Han ga de fra seg
frivillig. Når vi kom hjem satt han og halvsov på sofan (klokken var bare 19.00) Etter 1/2 time gikk han frivillig og la seg for å sove i senga da jeg sa!
at han kanskje burde gjøre det. Det at han frivillig ga fra seg bilnøklene og gikk og la seg er for meg en innrømmelse om at formen ikke var bra. Har sagt slik tidligere, men da har det blitt en diskusjon eller han har nektet. Derfor tok jeg det som en innrømmelse. Han har nå sovet i 16 timer i strekk. Dette er jo ikke vanlig. Hvordan skal jeg gå fram? Hva bør jeg se etter? Og ikke minst – HVA KAN JEG GJØRE???? Jeg er litt rådvill. Vet ikke hva jeg skal gjøre og evt.
hvor. Hva kan det være han bruker? Er ikke noe vits i å spørre, har prøvd. Som tidligere nevnt så svarer han ikke på spm. ang. dagens misbruk. Kun fortid får jeg svar. Vet at han i "gamle dager" har forsøkt forskjellige ting.
Håper på gode råd…. Kvinne, 32. Aust-Agder.

Det var riktig av deg å ikke la ham kjøre bil i den tilstanden du beskriver han var i.Det høres ut som han enten var syk eller påvirket av noe. Hva det er han kan ha brukt er vanskelig å svare på , men det
kan ha vært noen form for dempende/beroligende medikamenter.Du har rett i at det ikke er vanlig å sove i 16 timer.Vi foreslår at du ringer oss og snakker med en av våre telefoneveiledere på telefonen 08588 ,dersom du trenger noen å "tenke høyt " sammen med.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.