Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hasj bivirkninger

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

For snart to måneder siden gikk jeg på en skikkelig smell med marihuana/hasj (vet virkelig ikke forskjellen). Jeg endte opp med en absurd dårlig korttidshukomelse. Jeg husket ikke mer enn ti sekunder tilbake, og jeg glemte det som hadde skjedd tidligere på kvelden med samme gjevne mellomrom. Vi var allerede fulle da vi valge å røyke, og det var sikekrt dumt. Det endte det opp med at jeg dro hjem for å sove kort tid etter jeg begynte å føle meg dårlig, jeg var jo rett og slett livredd.

Da jeg våknet opp neste morgen følte jeg meg mye bedre, men opplevde en rekke deja vu'er i løpet av dagen. Jeg fortsatte å oppleve deja vu'er daglig i lengre tid etterpå, men stadig færre. Nå snart to måneder etterpå, har deja vu'ene gitt seg helt mer eller mindre, selv om de kommer fra tid til annen, gjerne med noen ukers mellomrom. Jeg må poengtere at før denne ene kvelden hadde jeg bare opplevd ett deja vu gjennom hele livet.

Jeg føler meg forsatt litt "tung" i hodet (kan best beskrives som et slags press omtrent midt oppe på hodet) , og har blitt veldig var på ting som kan ligne på ting jeg har opplevd/gjort tidligere. Denne varheten er ikke ordentlige deja vu'er tror jeg, men heller en slags oppmerksomhet som henger igjen fra da jeg hadde deja vu'ene ofte. Jeg synes også ting kan gå litt rundt for meg innimellom, som f.eks. kan føre til at jeg ikke orker å høre på musikk og vil ha det helt stille. Kan noe av dette være tegn på en psykisk lidelse? Er det noe jeg burde gjøre? Selv om jeg nesten føler meg som før den ene kvelden igjen, er jeg blitt litt nervøs i det siste.Mann 20 år ,fra Oslo

Reaksjoner og bivirkninger du har opplevd i forbindelse med hasj røyking er ikke unormale. Du kan lese mer om dette HER. Når det vedvarere i 2 måneder kan det skyldes en kombinasjon av potent(sterkt)stoff med høyt THC innhold og individuell følsomhet for hasj.THC kan være i kroppen i 2 måneder.

Vil ikke spekulere i om dette er en psykisk lidelse. Vil helt klart definere det som en psykisk reaksjon. Det at du nå føler deg bedre underbygger dette. Blir du ikke kvitt plagene bør du oppsøke lege. Ring oss gjerne på 08588.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.