Bivirkninger av «pepper»

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Tok amfetamin, "pepper" på fredag. Første gang i mitt liv, og er så utafor at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er det en bivirkning? Var skikkelig deppa hele nattta etter at jeg tok det også:(
Kvinne, 25 fra Østfold

Ja, det er trolig en bivirkning. Det du her har opplevd er ikke unormalt ved inntak av amfetamin. Deppa og utafor kan man bli både under rusen, og ikke minst i etterkant, ved "nedturen" etter amfetaminbruk. Angst og paranoia kan også forekomme. Disse reaksjonene går som oftest over i løpet av noen dager, og man blir helt fin igjen hvis ikke bruken fortsetter. Det er viktig å få i seg væske og mat, det fører til at en blir roligere og kroppen kommer i gang igjen. Dette sammen med søvn vil redusere plagene noe. Du kan lese mer om virkninger og bivirkninger HER.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.