Tok amfetamin, "pepper" på fredag. Første gang i mitt liv, og er så utafor at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er det en bivirkning? Var skikkelig deppa hele nattta etter at jeg tok det også:(
Kvinne, 25 fra Østfold

Ja, det er trolig en bivirkning. Det du her har opplevd er ikke unormalt ved inntak av amfetamin. Deppa og utafor kan man bli både under rusen, og ikke minst i etterkant, ved "nedturen" etter amfetaminbruk. Angst og paranoia kan også forekomme. Disse reaksjonene går som oftest over i løpet av noen dager, og man blir helt fin igjen hvis ikke bruken fortsetter. Det er viktig å få i seg væske og mat, det fører til at en blir roligere og kroppen kommer i gang igjen. Dette sammen med søvn vil redusere plagene noe. Du kan lese mer om virkninger og bivirkninger HER.

Legg igjen en kommentar