Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Ritalin tabeletter?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er en jente på 18 år som i helgen prøvde noe jeg tror var ritalin. Jeg var veldig sterkt påvirket av alkohol, så er egentlig ganske usikker på hva jeg har fått i meg. En kamerat fortalte i hvert fall at det var ritalin. Men, etter det jeg husker tok jeg 4 piller. Det har idag gått 3 dager og jeg sliter fortsatt med at jeg er veldig energisk og musklene i kroppen er veldig stramme. Jeg har prøvd et par typer narkotiske stoffer for noen år siden, men aldri har en rus vart så lenge. Har jeg fortsatt nedturen? Og høres det ut som om jeg har fått i meg noe annet en ritalin? Jeg skal til legen imorgen grunnet infulensa, har jeg fortsatt dette i blodet? Jeg håper virkelig på et svar. Mvh, frustrert.
Jente 18 år ,fra Oslo

Det er vanskelig å si sikkert hva du har fått i deg ,men det er lite sansynsylig at det er Ritalinen som har forårsaket bivirkningene du har opplevd. Det kan være amfetamin., i så tilfelle spores dette i 2-4 dager i urinen etter inntak. Dette kan legen ikke sjekke uten ditt samtykke. Han har taushetsplikt ,så ønsker du det så kan du ta en test for å se hva du har fått i deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.