Jeg er en jente på 18 år som i helgen prøvde noe jeg tror var ritalin. Jeg var veldig sterkt påvirket av alkohol, så er egentlig ganske usikker på hva jeg har fått i meg. En kamerat fortalte i hvert fall at det var ritalin. Men, etter det jeg husker tok jeg 4 piller. Det har idag gått 3 dager og jeg sliter fortsatt med at jeg er veldig energisk og musklene i kroppen er veldig stramme. Jeg har prøvd et par typer narkotiske stoffer for noen år siden, men aldri har en rus vart så lenge. Har jeg fortsatt nedturen? Og høres det ut som om jeg har fått i meg noe annet en ritalin? Jeg skal til legen imorgen grunnet infulensa, har jeg fortsatt dette i blodet? Jeg håper virkelig på et svar. Mvh, frustrert.
Jente 18 år ,fra Oslo

Det er vanskelig å si sikkert hva du har fått i deg ,men det er lite sansynsylig at det er Ritalinen som har forårsaket bivirkningene du har opplevd. Det kan være amfetamin., i så tilfelle spores dette i 2-4 dager i urinen etter inntak. Dette kan legen ikke sjekke uten ditt samtykke. Han har taushetsplikt ,så ønsker du det så kan du ta en test for å se hva du har fått i deg.

Legg igjen en kommentar