Narkoman av hasj?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. En venninne av meg har røykt hasj hver dag i 4 år. Som oftest hun alltid møter på skolen og først røyker når hun kommer hjem i 4- tiden. Men er hun narkoman eller er det ikke så mye? Det går jo ikke utover noe.
Mann 20.: Akershus.

Dersom din vennine røyker hasj hver dag, vil det si at hun konstant er påvirket av thc, som er det viktigste virkestoffet i hasj. Thc fester seg til fettvev i kroppen, også i hjernen, og det tar lang tid før det er ute av kroppen. Kan spores i urin i 6-8 uker. Så lenge hun bruker det hver dag over så lang tid, har hun nok et slags avhengighetsforhold til stoffet. Hun vil sansynligvis få abstinenser dersom hun slutter å røyke. Om hun er narkoman eller ikke…, rusavhengig er hun vel kanskje.
Du kan lese mer om hasj HER.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.