Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kyssesyke og alkohol

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Kyssesyken og alkohol. Jeg hadde kyssesyken for en måned siden, jeg var kun syk i 2 uker og var bare trøtt og litt slapp i 2 uker etterdet. Jeg visste ikke at jeg hadde kyssesyken fordi legen min mente jeghadde halsbetennelse og ga meg apocillin for det. Etter den kuren drakkjeg alkohol fordi jeg trodde jeg var frisk og mens jeg gikk på antibiotikaen tok jeg mye paracet pga hodesmerter. Etter det tok jeg en blodprøve for å sjekke om jeg kanskje hadde hatt kyssesyken, å det var tilfellet. Men leveren min og milten var ikke forstørret i følge min lege. Og leverprøvene skulle være på 45 og de var på 60. så jeg fikkbeskjed om å ta det me ro i 2 uker. Nå har det gått en måned og jeglurer på om jeg kan begynne å drikke alkohol igjen som normalt. Legen min sa jeg bare kunne drikke vin og øl. men jeg drikker helst whisky, men torte ikke spørre om når jeg kunne drikke det igjen. Og når kan jegbegynne å ri på hesten min igjen? føler meg helt frisk og fin, og dethar jeg gjort i en måned nå.
Kvinne 21 år,fra Norland!

Her må vi nok henvise deg tilbake til lege. En skal være veldig forsiktig med alkohol og aktivitet når en har kyssesyke. Det er også store individuelle variasjoner på hva en kan og bør gjøre. Prøvesvar er en ting ,livsstil og fysisk form er også viktige faktorer å ta hensyn til. Vær ærlig og åpen med din lege, han har tauhsetsplikt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.