Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kontroll på alkoholbruken.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei.Jeg drikker ikke ofte, og som regel drikker jeg lite. Tar kanskje en øl eller to på fredag. Blir ikke full, men synes "rusen" er god.Værre er det når jeg skal på fest, jeg har ikke helt kontroll på når det er nok. Skulle ønske det var noe som sa stopp i meg.Jeg fortsetter og fortsetter, og det irriterer meg. Jeg liker ikke fulle folk, og liker heller ikke meg selv når jeg blir full. Våkner dagen der på – dårlig og flau over meg selv. Jeg blir ikke slem i fylla, men jeg vil så gjerne ha kontroll over hva jeg sier og hvordan jeg oppfører meg…. Har dere noen gode tips, på hvordan jeg skal holde kontroll i festlige lag. Hverdagen har jeg kontroll på, ikke alle fester – men de fleste – der blir jeg full. For meg koster det ikke så mye å slutte å drikke, men skulle gjerne klart å mestre situasjonen…. Mann, 27. Oslo.

For å ha kontroll i festlige lag, kan du forsøke å ikke la andre skjenke i glasset ditt. Da er det lettere å ha kontroll  hvor mye du inntar. Bestem deg gjerne på forhånd hvor max-grensen for inntak skal gå.Du skriver at du dagen derpå er dårlig og flau over deg selv. Du kan lese mer om bakrus HER. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.