Halloi. Har røkt hver dag i et halvt år ca pga visse problemer men slutta for ca 3 uker siden, jeg vet alt om det og skader uten om en ting som jeg ikke finner, jeg føler meg sikkerlig oppegående etter jeg slutta og alt det men har begynt å føle meg jævla mye slappere i det siste og sover ganske mye på dagen osv, så lurer på om det har noe med all hasjen  å gjøre for mener jeg leste for lenge siden at du kan være slapp i månder etterpå? og hvor lang tid det vil ta før det går over?
Mann, 19 fra Vest-Agder

Hei. Det er ikke unormale reaksjoner du beskriver der. Det kan ta en ganske lang periode fra du slutter til kroppen er helt som før igjen. Vi anbefaler deg å lese denne brosjyren. Det er egentlig en guide for folk som vil slutte å røyke hasj, men den er også full av opplysninger for folk som har sluttet/holder på å slutte.

Det er forresten fint å høre at du føler deg skikkelig oppegående. De symptomene du beskriver som slapphet og økt søvnbehov i denne perioden vil gå over. Hvor lang tid det tar er individuelt, men du kan også se mer om dette i brosjyren vi har linket til over.

Legg igjen en kommentar