Rusmisbrukere i Bergen

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg driver med et prosjekt på skolen, der vi skal finne ut hvilke tilbud som finnes i Bergen Kommune anngående rusmisbrukere. Jeg lurte derfor på i den sammenhengen om dere kunne svare meg på noen spørsmål.

Hvilke tilbud finnes det til rusmisbrukere i Bergen Kommune, både når det gjelder jobb, fritid og i det sosiale?
Kvinne, 18 fra Hordaland

Hvis du vil lese om tilbudene om rusbehandling i Bergen (Hordaland), kan du lese mer på DENNE LINKEN. Hvis du tenker på andre tilbud utover selve rusbehandlingen, jobbmuligheter/fritid/sosialt, anbefaler vi deg å ta kontakt med Helse Vest eller Bergen Kommune og spørre dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.