Hva skjer hvis man blander Cipramil og alkohol? Er det farlig?
Kvinne, 17 fra Møre og Romsdal

Hei.

Generelt anbefales det at de som bruker medisiner som virker på psyken (psykofarmaka) er forsiktige med bruk av alkohol. Effekten av en bestemt mengde alkohol kan være langt sterkere etter at du begynte med medisinen. Du kan lettere miste kontroll og det er større fare for å gjøre dumme ting. Det er fare for å miste hukommelsen, feks glemme hva man har gjort dagen før osv. Du bør aldri drikke deg overstadig beruset når du bruker slike medisiner. Vi anbefaler deg å være svært forsiktig med alkohol, og det kan være lurt å snakke med foreskrivende lege om dette. Husk at legen har taushetsplikt. Du kan også ha nytte av å lese om Cipramil og liknende medikamenter på denne siden.

Legg igjen en kommentar