Statlig/kommunale hjelpetilbud for de over 18.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei!
Vi har en oppgave på skolen,og i den forbindelse lurer jeg på noen ting..
Hvilke oppgaver har staten når det gjelder arbeidssøkende med rusproblemer, og hvordan fungerer denne hjelpetjenesten?Hvilke hjelpetilbud kan staten/kommunen gi til en ungdom på 18 år?Mener da spesielt i området Kristiansand, og hvordan det fungerer her..På forhånd, Takk! 🙂
Kvinne, 16, Vest-Agder.

Vi anbefaler deg å ta dette opp med det lokale NAV-kontoret. De vil kunne svare deg på dette.
Og hva slags hjelp en ungdom på 18 år kan forvente, avhenger av hva slags hjelpebehov han/hun har.Har han/hun rusproblemer, kan han/hun søke behandling i spesialisthelsetjenesen via sin fastlege eller sosialkontor.  Du kan gå inn på www.rustiltak.no og se på hva slags rustiltak som finnes der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.