Spørsmål om kokain

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har aldri drevet med narkotika, og gjør det heller ikke.. men sisttorsdag drakk jeg en god del, og har hatt det tøfft i det siste, ingenunskyldning, men for å komme til saken..Jeg sniffet 5 striper med kokain, med ikke aaalt for lenge mellomromtror jeg.. Følte ikke spesielt da..Men i dagene etter, har jeg vært sliten, lei meg, vondt i nesa, blod inesa, følt prikking iblant i hodet, eller ja den litt kvalmefølelsen..Så leser jeg en del, hvor det står om plutselig død, og hjerne blødning, hjerteinfarkt osv..Så nå er jeg jo redd…Det her er første og siste gang og det skremmer livet av meg at jegfaktisk gjorde det, har blitt tilbudt før, men alltid stått imot..Men ja, er det farlig? Kan jeg dø?Er det noe jeg ikke burde gjøre, eller gjøre? Noe jeg burde drikkeeller spise som hjelper på å få det ut av kroppen..? Eller er det uteav kroppen nå?
Kvinne, 22 fra Akershus

De reaksjonene du beskriver er alle ganske vanlige etter inntak av kokain. Man kan føle seg litt nedfor og ha prikkinger i nesa, men dette bør gå over i løpet av noen dager. Hvis dette er snakk om et enkeltstående tilfelle trenger du nok ikke være bekymret for hjerneblødning eller hjertestans. Kokain er ute av kroppen etter max to døgn etter inntak, så du kan beregne selv om det er ute av kroppen nå. Etter et slikt inntak er det lurt å drikke mye vann og spise næringsrik mat for å føle seg bedre. Det er ikke så mye en kan gjøre for å få kokain fortere ut av kroppen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.