Jeg er en jente på 19 år, og gravid i 5 måned 🙂 før jeg ble gravid, hendte det av og til at jeg røkte meg en joning eller to i helgene, men sluttet straks med dette så fort jeg testet positivt. men nå lurer jeg på, når ungen endelig er født, og hvis jeg skulle finne på å røyke en joning, hvor lang tid må jeg vente da for å kunne amme, og være sikker på at barnet ikke får i seg noe thc? hadde vært godt med en røyk etter svangerskapet, men vil ikke skade barnet på noe vis. har prøvd å gjøre en del undersøkelser på egenhånd, men kommer fram til svar fra alt til 10 timer til 3 uker..! er blitt gjort noe forskning på dette overhodet?
 Kvinne. 19. Nordland

THC skilles ut i morsmelk og vil påvirke barnet. Flere undersøkelser viser til at barnet blir tregere motorisk og sløvet ,og dette kan øke faren for krybbedød. Thc kanspores i uker etter inntak , så det vil være vanslelig å tidfeste når dette ikke påvirker barnet uten å teste. Senvirkninger er lite beskrevet i forskningen.

Legg igjen en kommentar