Graviditet og THC.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er en jente på 19 år, og gravid i 5 måned 🙂 før jeg ble gravid, hendte det av og til at jeg røkte meg en joning eller to i helgene, men sluttet straks med dette så fort jeg testet positivt. men nå lurer jeg på, når ungen endelig er født, og hvis jeg skulle finne på å røyke en joning, hvor lang tid må jeg vente da for å kunne amme, og være sikker på at barnet ikke får i seg noe thc? hadde vært godt med en røyk etter svangerskapet, men vil ikke skade barnet på noe vis. har prøvd å gjøre en del undersøkelser på egenhånd, men kommer fram til svar fra alt til 10 timer til 3 uker..! er blitt gjort noe forskning på dette overhodet?
 Kvinne. 19. Nordland

THC skilles ut i morsmelk og vil påvirke barnet. Flere undersøkelser viser til at barnet blir tregere motorisk og sløvet ,og dette kan øke faren for krybbedød. Thc kanspores i uker etter inntak , så det vil være vanslelig å tidfeste når dette ikke påvirker barnet uten å teste. Senvirkninger er lite beskrevet i forskningen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.