Jeg har nylig vært syk og ble gitt en antibiotikakur av min lege. Såhar jeg blitt invitert med på hyttetur hvor det vil være alkohol inne ibildet! Vil jeg kunne nyte alkohol uten at det trenger å ødelegge kurenjeg har tatt og uten at det vil være noe farlig hvis jeg passer på åikke overdrive inntaket av alkohol? Jeg har også sjekket ut tablettenejeg fikk, og det står ingenting om at man ikke kan nyte alkoholsamtidig som man tar disse tablettene! Tablettene heter for øvrig Ery-
Max og inneholder erytromycin.
Mann, 19 fra Buskerud

Generelt er det en lite gunstig kombinasjon med alkohol og antibiotika. Problemet er først og fremst at medisinene virker dårligere i kombinasjon med alkohol. Vi anbefaler deg å spørre din fastlege om dette, eller du kan ringe ditt lokale apotek. Hvis du vil lese mer om denne medisinen, kan du gå inn på Felleskatalogen og søke der.

Legg igjen en kommentar