2C-B og amfetamin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

For en uke siden gikk jeg på en real smell. Gikk i mye sprit, amfetamin og et rusmiddel ved navn 2gb eller noe (blanding av extacy og LSD tror jeg). En bekjent av meg som hadde fått tak i dette her. Tok først en liten dose, det gikk greit. Så senere tok jeg et par doser til med ikke så lang tid mellom hver dose + et par linjer med amfetamin. Jeg var vel den dette gikk hardest ut over, var gøy i begynnelsen, men etterhvert så merka jeg at dette var ikke noe gøy lenger. Begynte å få seriøse synsbedrag, og følte meg innesperret, at dette var noe jeg
aldri kom til å komme over. Det ble så gale at jeg tenkte at selvmord var min eneste utvei om dette her ikke ville gå over. Vil ikke gå videre inn på detaljer, men min mest skremmende opplevelse til nå. Aldri vert så redd i hele mitt liv. Begynner nesten å gråte når jeg skriver dette nå. Har så lyst å få det ugjort, skulle ønske jeg kunne skru tiden 1 uke tilbake. Men mitt poeng med dette innlegget er at jeg sliter nå. Har hjertebank ganske ofte, sliter med å få en god natts søvn, føler at jeg ikke henger helt med, er tung i hodet liksom. Er så sinnsykt redd for at dette er noe permanent, at jeg har påført meg selv alvorlige psykiske skader som aldri vil gå bort. At jeg kommer til å leve livet mitt som en tilbakestående person som ikke klarer å leve livet skikkelig pågrunn av dette. Er det mulig å bli psykisk ustabil på grunn av dette? Er så redd, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Tør ikke å fortelle dette til mine foreldre, tør heller ikke oppsøke lege/psykolog, er så redd for hva dem kommer til å fortelle meg. Vil bare leve et normalt liv og komme over dette. PlagetJente20
Kvinne på 20 fra Rogaland

Det rusmiddelet du snakker om er trolig 2 C-B. De reaksjonene du beskriver er ikke uvanlige hvis man har tatt et slikt
stoff, særlig ikke hvis man blander det med andre ting, feks. amfetamin. 2 C-B er et hallusinogent rusmiddel og kan derfor gi synsbedrag, psykisk ubehag, og de andre opplevelsen du beskriver. Dette gjelder særlig hvis en tar for mye, og i kombinasjon med andre rusmidler. Det kan hende du har reagert på denne måten fordi du har tatt en ganske stor dose. Disse reaksjonen vil i de aller fleste tilfeller gå over innen maksimalt etpar døgn. Hvis man skal få permanente (varige) psykiske skader av disse stoffene, må man vanligvis
ha brukt en god del, og over tid. Hvis dette er en enkeltstående opplevelse trenger du ikke være redd for at det skal vare for resten av livet. Men du bør heller ikke være redd for å snakke med lege/psykolog hvis du føler deg plaget, og det ikke går over. Legen og psykologen har taushetsplikt!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.