Hei lurer bare på åssen bivirkningene er nå du har sniffet ligther
gass i 4 år??Har sniffet vær dag i ett år nå ca en boks te dagen, men lurte på om
bivirkningene kommer i etter tid?Har holdt opp nå i to uker nå, men har mista mye av hukomelsen, så kribler det i beina tror det er apstidenser litt fysisk men mest
psykisk.. hva ska jeg gjøre???trenger hjelp nå nåå!          Kvinne 20 Vest-Agder

Det vi vil anbefale deg, er å kontakte din fastlege snarest og få en vurdering der. De plagene du nå sliter med er sansynligvis på grunn av sniffing av lightergass.Det er betydelig risiko for varige hjerneskader , feks.hukommelsesproblemer,etter gjentatt bruk av lightergass ,og nervesystemet kan ta skade.Gassen  du sniffer inn kan fortrenge oksygenet i blodet, som kan føre til bevisstløshet og i verste fall død. Gassene kan også føre til alvorlige forstyrrelser i hjerterytmen, noe som kan medføre hjertestans. Det har forekommet flere dødsfall i Norge de siste årene.
Andre akutte, men mindre alvorlige, problemer kan være kvalme, brekninger, magesmerter og dårlig muskelkoordinasjon. Ved lengre tids bruk kan man oppleve symptomer som appetittløshet, vekttap, konsentrasjons- vansker, tretthet og muskelsvakhet. Når man begynner å merke skadene etter lagtidsbruk avhenger både av hvor ofte man bruker og hvor mye. Så igjen- kontakt lege snarest.

—-

Legg igjen en kommentar