Min farmor er alkoholiker.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Min farmor er alkoholiker. Hun har vært det hele livet. i helgen var mine to yngre søstre hos henne på ferie i oslo. Om natten drakk hun seg full, dem våknet da snakket hun om hvor redd hun var for å dø. Hun har aldri innrømmet at hun er en rusmissbruker. Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe henne? jeg har vært i lingnene situasjon. Men jeg var veldig ung og tørte ikke gjøre noe. Hun er en periodedrikker. Så hun
pleier ikke å være full når hun er rundt oss. Kvinne 20.Vestfold

Det er fint du vil hjelpe din farmor.Kanskje kan du snakke med dine egne foreldre om hva du føler, så kan de ta dette opp med henne? Du skriver ikke noe om hvor gamle dine to yngre søstre er, men uansett bør barn skånes fra å oppleve voksne, nære personer i en slik tilstand du beskriver din farmor var i den natten. Hvis du ønsker å snakke med noen om dette, kan du ringe oss på 08588.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.